Siirry sisältöön

Mitä pommisuojan omistaminen maksaa?

Mitä pommisuojan omistaminen maksaa?

On sanonta, että turvallisuudelle ei voi asettaa hintaa. No, voimme sanoa toisin. Vakio- ja räätälöidyt ratkaisumme tuovat turvallisuutta ja mielenrauhaa äärimmäisissäkin tapauksissa.

Turvallisuus on meille kaikille tärkeä asia. Tässä epävarmassa maailmassa hätätilanteisiin varautuminen on ratkaisevan tärkeää. Aiemmin äärimmäisenä varotoimenpiteenä pidetyistä pommisuojista on nyt tulossa käytännöllinen valinta yksilöille ja perheille, jotka haluavat varmistaa turvallisuutensa äärimmäisissä tilanteissa. Tässä artikkelissa tutkimme pommisuojan omistamiseen liittyviä kustannusnäkökohtia ja erilaisia vaihtoehtoja sekä joitain innovatiivisia ideoita sen hyödyn maksimoimiseksi.

Kuten esimerkkimme, saat kunnollisen, ammattimaisesti tehdyn ja hyvin suunnitellun pommisuojan – Bunker S1 hintaan 74 000€ + alv. Joitakin kuljetus- ja asennuskuluja lisätään asennuksen sijainnin ja spesifikaatioiden mukaan. Myös kalustus toiveiden mukaan, vararuokatarvikkeet, turvavarusteet ja kaikki tarvittava lisätään vastaavasti. Yleensä maanalainen moduulitalo tai bunkkeri on monissa tapauksissa jopa halvempaa kuin tavalliset moduulitalovaihtoehdot. Joissain tapauksissa jopa kuljetus on helpompaa erikseen kuljetettavan moduulin modulaarisuuden ansiosta

Päinvastoin, aina on mahdollisuus mennä isommaksi ja hankkia myös maanalainen talo/bunkkeri 200+ m2 kokoon asti. Tämän hinnat voimme helposti laskea moduulien lukumäärästä ja niiden sisustusvaihtoehdoista riippuen.

Käyttökulujen suhteen bunkkerin käyttökustannuksia ei todellakaan ole. Jos pidät sitä toissijaisena yksikkönä, jota on tarkoitus käyttää vain hätätilanteissa, tarvitaan vain minimaalinen ilmanvaihto. Tämä varmistaa, että huoneessa on jatkuvasti raitista ilmaa ja ettei kosteutta kerry. Tietysti sisällä pidetystä varastosta riippuen – säännölliset tarkastukset tarvitaan.

Käytettäessä bunkkeria kodin päivittäisenä osana tai kodin lisäyksenä siihen lisätään säännölliset asumiskustannuksiin liittyvät kulut. Tässä tapauksessa useimmissa esimerkeissä nämä kustannukset ovat paljon pienemmät kuin tavalliset asuintilakustannukset, koska maalämpö ja -jäähdytys sekä säännöllisen ulkokunnossapidon puute, koska kaikki on yhtä, hyvin suojattua koteloa.

Yksi idea bunkkerin kustannusten entisestään minimoimiseksi on asentaa aurinkopaneelit asennuspaikan päälle. Koska kaikki on maan alla, jää arvokasta maata vapaasti käytettäväksi aurinkopuistona. Se toimii myös naamiona, joka piilottaa bunkkerin sisäänkäynnit ja pitää sen salassa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pommisuojan omistaminen on merkittävä investointi turvallisuuteen ja mielenrauhaan. Vaikka alkuperäiset kustannukset voivat vaihdella, pitkän aikavälin hyödyt ovat mittaamattomia etenkin odottamattomissa hätätilanteissa. Valitsetpa sitten tavallisen suojan tai mukautetun ratkaisun, turvallisuuteen investoiminen on viisas päätös. Huolellisen suunnittelun, sisustuksen ja innovatiivisten lisäysten ansiosta pommisuojastasi voi tulla monipuolinen omaisuus, joka varmistaa hyvinvointisi äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Ja jos kaikki menee hyvin, sinulla on ainakin ylimääräistä tilaa käytettäväksi viinikellarina, kuntosalina, elokuvahuoneena, mancavena tai vierashuoneena.